LEZEC  OBCHOD  DISKUSE  INZERCE  ANKETY  ODKAZY  PRŮVODCE  MAPY  FOTKY  VIDEO 

 jméno

 heslo 

 Registrace   |   Pod skálou každej rád poradí.
Hledání cesty

Hledání na Lezci

 Metodika
 Trénink
 Ledy
 Skialpy
Knihy
Nová kniha Lékaři na horách: neviditelní hrdinové
Slovinsko
Frankenjura Band 1 a Band 2

Závody
MČR lezení na rychlost (09.10)
SP Japonsko (20.10)
MČR lezení na obtížnost (05.11)

Žebříček
Cesty:
1.Ondra 13822
2.Trojan 12200
3.Votoček 11950
Bouldry:
1.Stráník 11578
2.Konečný 11550
3.Ondra 11253
Hory:
1.Skopec 8186
2. 8116
3.Groš 7136

Výsledky
SP Jakarta (24.09)
MČR boulder (23.09)
SP Edinburgh (09.09)

Deníčky
5312 lezců
995119 cest
Nové přelezy:
Hučení V J 10-
Oblina Ve 10-
Harpyje 9/9+
Panychida 9+/10-
Nordwestka 8+/9-
Son Doong 7C
Grotta Azz 8A+
Špekmen 8A
Tanec S Tr 7C
Poslední V 10-

Stěny
SAUNA - Plzeň
Big Wall - Praha 9 - Vysočany
Lezecká stěna Kbely - Praha 9 – Kbely

Prodejny
LANEX eshop - Bolatice
Outdoor Centrum Rock Point Poříčí - Praha 1
Rock Point Plzeň Americká - Plzeň

Kontakt
REDAKCE:
standalezec.cz
ŠÉFREDAKTOR:
jirkaslezec.cz
INZERCE:
standalezec.cz
IT:
hoplezec.cz

Vyhodnocení soutěže

Lano putuje učiteli skialpů

Máme velkou radost, že našich stránkách se objevují stále kvalitnější články. Stále nadanější pisatelé se nezištně snaží uveřejňovat zajímavé čtení pro ostatní.
Moc rádi bychom, podpořili a nějak ocenili tuto snahu a snad i přiměli ostatní, kteří si ještě schovávají svoje zážitky sepsané někde v šuplíku, aby je uveřejnili. Jediné, co nás napadlo, je uspořádání soutěže o nej článek.
Něco takového ještě na Lezci nebylo, i když jsme již několikrát ocenili skromným darem, kamarády, kteří nás potěšili svými příspěvky.
Přestože soutěž bude mít neoficiální punc, to znamená žádný státní notář nebude dohlížet na její regulérnost a vyhodnocení je plně v rukou editorů Lezce, nemusíte mít pochybnosti, každý má šanci, kvalita se počítá a píle pomůže.

Soutěž bude mít jistě napínavý průběh. Bude probíhat po určitou dobu, pravděpodobně dvou měsíců a bude vyhodnocena redakcí. Neposílejte SMS žádné hlasování, tak jak jste to viděli na Brumlovce, nebude. Prostě si jen sedneme na poradní kámen a vyhodnotíme nejzajímavější článek s nej fotkama.


Poradní kámen


A teď to hlavní : hlavní a jedinou cenou je 70m dynamické sportovní lano od Lanexu.
A to je prostě senzační. Představte si jak dlouhou cestu můžete s tímto lanem vylézt RP a přitom se ještě slaníte/spustíte na zem. Ano ti rychlejší už to mají, plných 35m (36m s průtahem). A to je velká bomba. Vyhodnocený přispěvatel pak může být ten, který přímo vloží či pošle příspěvek v soutěžním období. To začíná třeba dnes a končí za dva měsíce.

Chcete mít skvělý nový lano na léto? Tak pište. Ale pište hezky. Váš Lezec.cz.

Vyhodnocení:
Nejvíce se nám líbil článek plný cenných rad misionářského učitele Kryštofa Částky, který citlivě krok po kroku sepsal a nafotil postup při výcviku skialpinistek.

Odkaz na článek zde .

Tímto ho prosíme, aby kontaktoval Lezce nejlépe na e-mail. jirkas@lezec.cz. Lano Lanex 70m mu bude posláno, nebo je k vyzvednutí v Plzni, případně v Praze. 

Lezec.cz   [úpravy] 08:08 08.07.2004Tisk 

Reklama:

Komentáře

     
...nové příspěvkyNový komentář 

 Téma?14:58:22 26.04.2004
Je soutěž nějak tematicky omezená? Co střeba trek po horách? Díky za info.
Šlážaodpovědět 

 tema20:01:19 27.04.2004
Taky by me zajimalo to tematicke vymezeni, tak prosim o verejnou odpoved na predchozi dotaz :)
odpovědět 
 Re: tema07:50:58 28.04.2004
Omezení není, asi by se to nějak mělo víceméně týkat témat tohoto serveru. Klidně hory a VHT.
Standaodpovědět 

 70m lano19:16:00 29.04.2004
Co neslaním, skočím. 40m při dobrém dopadu. Poslední slaňující by neměl zapomenout vzít s sebou jeden konec lana, zejména při slaňování do převisu;-)
Joeodpovědět 

 Vítězný článek - který?11:14:42 08.07.2004
S chutí bych si výtězný článek přečetl, nešlo by na něj přidat zde odkaz? Díky. (Vyhledávání dle autora také nezabralo)
Staníkodpovědět 
 Re: Vítězný článek - který?11:31:54 08.07.2004
Vítězný článek vřele doporučuju. Alespoň já ho opravdu ocenil. Byl tady dost brzy po vyhlášení soutěže, tedy asi tak před dvěma měsící. Levý sloupec, zkus se proklikat :-)
Tomáš F.odpovědět 
  Re: Vítězný článek - který?11:51:01 08.07.2004
pro stanika: clanek: http://www.lezec.cz/clanky.php?key=3038 a koukej si prestat cist pitomosti a zacni makatm, at si vydelas na matros a nemusis to krast u hudyho jako ty smyce!! :-))
kojotodpovědět 
   Re: Vítězný článek - který?18:04:24 08.07.2004
Mno, s tim makanim a nakupovanim za pet prstu, se zde verejne priznavam, ze jsem v jednom "storu v Ju es ej" nakoupil skobu (zapomnel zaplatit) a pak jsem ji natloukl pri prvovystupu do jedne cesty v Black Hills (Bohemian Lookout 5.12d). Ted cinim pokani a zivim se poctive. Nicmene mam pro Stanika pochopeni a timto ho zdravim alespon krz Net, kdyz uz to mam do Brna daleko a kvuli desti se neda jet do Adru.
Datl alias Motak
Datlodpovědět 
  Re: Vítězný článek - který?10:09:11 09.07.2004
To je vděčnost Kojote? Kdybych se za tebe u Hudyho nepřimluvil a tvoji "úkratu" nazatáhl, tak tě vyvedli v klepetech.
Staníkodpovědět 
 Re: Vítězný článek - který?11:53:40 08.07.2004
Už jsem dodal odkaz.
P.s.:
Doufám, že se Kryštov ozve. Jinak si to lano budu muset nechat.
 jirkasodpovědět 
  Re: Vítězný článek - který?14:03:11 08.07.2004
neboj uz jsem mu tu radostnou novinu sdelil. Holt si budes muset lano zase koupit
bolekodpovědět 
 Re: Vítězný článek - který?12:30:28 10.07.2004
Ahoj!
Překvapují mě příspěvky některých pisatelů, když je zcela evidentní, že soutěž už skončila a že výše uvedený článek se týká vyhlášení VÍTĚZE! Je jím přece Kryštof Částka a jeho vítězný článek i s fotkama je pod odkazem ODKAZ NA ČLÁNEK ZDE!
Lidi, copak neumíte číst až do konce a vstřebávat to, co čtete???
Pytloušodpovědět 
  Re: Vítězný článek - který?15:00:35 12.07.2004
a nemoh to tam nekdo dodat pozdeji smudlo....:)))
odpovědět 

Lezec.cz je hlavním mediálním partnerem ČHS na internetu
 Foto dne:
Alkazár - Jetiho hrana
Slunovrt, 6+
 Databáze cest:
Všechny cesty (161516)
Top cesty v ČR
Top bouldery v ČR
Nejnovější bouldery:
Bitolska Puknatina 6A Prilep
Krst 6B+ Prilep
Princezau 5C Prilep
Ivica I Marica 5B Prilep
Proba Greshka 5B Prilep
Nově komentované:
Lezení Znamená Být Svobodný VIIIb Labské Údolí - Levý Břeh
Lezení Znamená Být Svobodný VIIIb Labské Údolí - Levý Břeh
Kolotoč IXc Panteon
Kolotoč IXc Panteon
Projekt 8+ Pálava

 Nově v diskusi:
Re: Co znamena 6, 6+ obl. | Re: Co znamena 6, 6+ obl. | Re: Kam se chodí diskutovat? | Re: Kam se chodí diskutovat? | Re: Kam se chodí diskutovat? | Re: Kam se chodí diskutovat? | Re: témata a odborná vs laická diskuse | Re: Kam se chodí diskutovat? | Re: Kam se chodí diskutovat? | témata a odborná vs laická diskuse |

 Nové komentáře:
| správa od SLP | po <> front | Re: Špičkový psycho-sportovní | Re: Špičkový psycho-sportovní | Re: Špičkový psycho-sportovní | Re: Špičkový psycho-sportovní | Re: &lt;&gt; | Re: Špičkový psycho-sportovní | Špičkový psycho-sportovní |

 Kde to vře:
Průvodce na Český kras míří k lezcům (58)
Vysoké Tatry už nemají být zdarma (20)
Nehody v Frankenjuře (12)
ME: Eliška Adamovská ve finále kombinace obtížnosti a bouldrů 5. (10)
Broad Peak za sedm a půl hodiny. Rychle nahoru a padákem dolů (8)
Jonas Hainz free solo cestou Moulin Rouge (7b/+ 400 m), Dolomity (6)
SP v lezení v Chamonix, Francie (5)
Peuterey Integrale (5)
Švédsko (5)
Chris Sharma ve skalách v Teplicích nad Metují (4)

 Nově v inzerci:
Arboristický úvazek | BD Technician Leather 44,5 | Softshell bunda | Pieps First - Aid Splint | Croatia průvodce | parťák do hor | Malarone 6/2023 | SCARPA F1 LT, vel. 290, záruka, nová lanka | MSR Dromedary Bag Univerzální hydrovak Objem 6 Lit. | Hrnec MSR Alpine StowAway Pot 1.1 L |


 Návody:
Jak psát na lezce ...
Lezecké mapy

 Partneři:
Treking.cz
Hledáte si pěkné ubytování v ČR na Váš výlet či dovolenou? Vyberte si na webu MegaUbytko.cz v sekci chaty a chalupy pronájem. Pokud plánujete cestovat na Slovensko a potřebujete ubytovanie na Slovensku, ty nejlepší ubytovací zařízení, chaty, chalupy, roubenky naleznete na stránce chaty na prenájom.

 lezec  diskuse  ankety  odkazy  průvodce  fotky  video  *rss*  ochrana osobních údajů       ceník reklamy Energy Cloud   NetPro systems, s.r.o.