LEZEC  OBCHOD  DISKUSE  INZERCE  ANKETY  ODKAZY  PRŮVODCE  MAPY  FOTKY  VIDEO 

 jméno

 heslo 

 Registrace   |   Pokud nemáte v deníčku fotku a chcete jí tam mít, klidně ji pošlete emailem.
Hledání cesty

Hledání na Lezci

 Metodika
 Trénink
 Ledy
 Skialpy
Knihy
Frankenjura nové průvodce
Průvodce Hřebeny
Novou knížku pro horolezce: Horolezecké povídání

Závody
Zrušeno - SP Xiamen (CHN) (09.10)
Mistrovství Evropy (20.11)
Ruzyňská liga 2020 - závody pro děti (21.11)

Žebříček
Cesty:
1.Ondra 13150
2."Fido" 11700
3.Trojan 11606
Bouldry:
1.Ondra 11828
2.Stráník 11625
3.Stráník 11025
Hory:
1.Novák 7454
2.Ženíšek 6451
3.Mrklovský 6301

Výsledky
Mezinárodní MČR a ČP v boulderingu (18.09)
ČP a MČR U14 (12.09)
ČP v boulderingu Teplice nad Metují (28.08)

Deníčky
5045 lezců
864813 cest
Nové přelezy:
Californic 8A
1984 7b
Lulu In Th 7b
Ztracenec 7C+
Velký Grc 7C
Zlatý Koul 9+
Strašák 9+/10-
Smashing M 10-
Šajeta 7b+
Deep As Fu 7b

Stěny
Lezecké centrum SmíchOFF - Praha 5
Rock 'n' Wall - Plzeň
V 16 - Plzeň

Prodejny
Outdoor Centrum Rock Point Poříčí - Praha 1
Outdoor Centrum Rock Point Perštýn - Praha 1
Outdoor Centrum Rock Point Masarykova - Brno

Kontakt
REDAKCE:
standalezec.cz
ŠÉFREDAKTOR:
jirkaslezec.cz
INZERCE:
standalezec.cz
IT:
hoplezec.cz

Hodnocení

Na 8a.nu prave vyslo hodnoceni nejlepsich lezcu na skale a v boulderingu dle poctu nasbiranych bodu za vylezene cesty. Stojime si dost dobre.

Pořadí lezců pro skály a bouldery






SkályBouldering

1. Patxi Usobiaga 12 435
David Graham 11495
2. Adam Ondra 12 420 Daniel Woods 11 200
3. Dani Andrada 12 395 Rosta Stefanek 11 003
4. Ramón Julian Puigblanque 12 348 Martin Cermak 10 995
5. Tomáš Mrázek 12 163 Nalle Hukkataival 10 903




SkályBouldering

1. Charlotte Durif 12 000
Barbara Zangerl 9750
2. Martina Cufar 11 555 Jody Hansen 9300
3. Maja Vidmar 11 510 Sasha DiGiulian 9241


Bobo   [úpravy] 14:53 06.06.2006Tisk 

Reklama:


Související články:

Komentáře

     
...nové příspěvkyNový komentář 

 pouze rok 200615:30:24 06.06.2006
No, asi by bylo vhodné doplnit, že je to hodnocení za rok 2006. Ve standardním rankingu to je trochu jinak (taky dobře)
Hurzyodpovědět 
 Re: pouze rok 200619:24:18 06.06.2006
Martin C. vede???
fandaodpovědět 
  Re: pouze rok 200620:13:09 06.06.2006
Musíš si ho ho tam odmyslet..to je přece jasný???:-))
Jirka Sv.odpovědět 

 je přece nejlepší né17:08:29 07.06.2006
No vždyď je přece nejlepší né - ale ve lhaní.Navrhuji zahltit server 8a.nu neseriozníma informacema tipu M.Č.Jo a škoda že nehodnotí přeskoky-on se totiž teď přeorientoval.A jak to dopadlo se zeptejte kluků z České Lípy a účastníků srazu v Roklici.Máme i video.Ale video z těch jeho boulderů ne protože kde nic není ani smrt nebere.A to sním lezu celkem často.těžšího výkonu než boulderové 7a jsem od něho neviděl.Nebo mi to vyvrátíš Martine?
J.C.odpovědět 
 Re: je přece nejlepší né00:01:46 08.06.2006
Jsice jsem neboulderový sádloň, ale toto prohlášení mne zaujalo..... Že by důkaz???? Ikdyž jsem již potkal Ležce, viděl Hopa lézti, Magnuska běhat a Algenu střízlivýho( :-)) pořád v existenci lezce tohoto jména nevěřím. ani Montana mne nepřesvědčí...:-)))
Matyodpovědět 
 Re: je přece nejlepší né11:18:48 21.06.2006
Vzpomínam si třeba na boulder v juře-Skyscraper 7B (autor-A.Béhr,odpovídá asi tak 9+ cesta),oblast Neudorf je v průvodci,tam si my dělal chytače,dal sem to asi během deseti minut(3pokus),těžšího se tam nic nezkoušelo protože sme tam byli ani ne hodinu,protože tam byli snáma lidi(i ty sám,ne moc),kteří nebouldrují.Se mnou lezeš dost,ale většinou v Dubských sk.a tu nic moc těžkých boulderu není,něco málo je v Sosnový a taky jak sem ti ukazoval na bloku v Měsíčnáku,někdy určitě zajdem.Jinak na skoky sem se nepřeorientoval,pořád mě nejvíc baví bouldering,ale taky slackline,solo,i ty skoky,moc dobře víš.
čermyodpovědět 

 Diagnóza Čermy09:14:47 08.06.2006
Kdo Čermyho zná osobně, viděl ho lézt nebo trénovat a trochu tomu rozumí, tak ten ví jaká je pravda. Diagnóza je jasná a lečba zatím neúčinná ale pracuje se na tom.
Martin je jinak celkem neškodný a o kom by se vedly nekonečné diskuse u piva i jonťáků.
Jen žije ve svém vybájeném světě virtuálních výkonů a patrně jim i sám věří. Škoda jen, že je tak okatě nutí i svému okolí. Kdyby měl špetku smyslu pro realitu, přeháněl by trochu míň, aby nepůsobil tak nápadně a nikdo by se nad tím nepozastavoval.
Na zázraky a pohádky už sice v mojem věku nevěřím, však to na tom 8a také jednou pochopí.
Je jen potřeba je na tuto skutečnost upozornit a třeba i vícekrát.
siskaodpovědět 
 baron Münchhausen11:07:55 08.06.2006
...celým jménem Karl Friedrich Hieronymus Freiherr von Münchhausen (1720-1797), u nás zvaný baron Prášil. Tomu pánovi taky nevěřili, ale rádi ho poslouchali. A jak pěkně výjevy z jeho historek namaloval Cyril Bouda, a jaký film natočil Karel Zeman. Vysokou laťku nastavil tenhle feudál a nevadí, že má následovníky. Možná,že by baroni Prášilové světu chyběli.
ivošodpovědět 

 Cermaku bude urcite vic13:20:48 12.06.2006
Neverim, ze CR ma v Cermakovi primat a tudiz po svete se toula jiste mnoho dalsich takovych Cermaku, z nichz nekteri jsou urcite i na 8a.nu.

Takovy svetovy rebricek je trochu o nicem, nebot jak mi bylo receno spravci serveru, 8a.nu, vi o tomto pripadu a nemohou nebo spis necheji s tim nic delat.
jirkasodpovědět 
 Re: Cermaku bude urcite vic19:04:21 12.06.2006
Tak tak, je to úplně na kokot. Psal jsem jim taky a kácej na to. A já taky :) Modří už vědí. Deníček na Lezci RULES!
Oliváčodpovědět 

Lezec.cz je hlavním mediálním partnerem ČHS na internetu

MFOF

 Foto dne:
Rolandfels
?
 Databáze cest:
Všechny cesty (147312)
Top cesty v ČR
Top bouldery v ČR
Nejnovější bouldery:
Undertow (raccourci) 6B Fontainebleau
El Duende De Los Cepillos 7B Albarracín
Pahoe 6B+ Kóta 436
Misoginia 7A La Pedriza
La Cueva 7A+ La Pedriza
Nově komentované:
Gimme The Beta 7c+ Camarasa
Fairplay 7C Chironico
Olymp Variant 10- Súľov
Olymp 10 Súľov
Slimeline 7C Chironico

 Nově v diskusi:
Re: psi a deti pod skalami.... | Re: psi a deti pod skalami.... | Drytooling | Re: guma na prsty | Re: guma na prsty | Re: guma na prsty | guma na prsty | Re: psi a deti pod skalami.... | Re: psi a deti pod skalami.... | Re: psi a deti pod skalami.... |

 Nové komentáře:
Re: Titulek | podvazky | tajnosti | Re: Super video | Re: webovky | Super video | webovky | flash | Re: Titulek | Re: Titulek |

 Kde to vře:
Nové díly horolezeckých podcastů Jana Čaje Šálka (64)
Petr Bláha 3x8c+ během tří týdnů (37)
Kolem Skal! - 3. Obrvégry s Alenou Čepelkovou (24)
Adam Ondra už je u svého nového outdoorového projektu (22)
Petice proti těžbě ropy poblíž Fontainebleau (20)
Adam Ondra odjel kvůli covidu v Česku trénovat do Innsbrucku (17)
Adam Ondra mění formát videí na Youtube: (16)
Adam Ondra #87 (15)
Zápis ze schůze OVK Broumovsko (13)
Venkovní stěna na Gutovce v Praze (12)

 Nově v inzerci:
Lezečky Skwama | Raveltik Spider | RychloffkA | Saltic Vampir | Skialpové lyžáky Dynafit ZZero PX Women TF | Spací pytel Sir Joseph Rimo 850 | Prodám | Lezba | Partak na lezeni/sport | AIX Pikachu |

 Anketa:
Jaký je váš BMI index?
 <18 
 176 
 18 - 23 
 171 
 23 - 25 
 109 
 25 - 28 
 111 
 > 28 
 145 

 Návody:
Jak psát na lezce ...
Lezecké mapy

 Partneři:
Treking.cz

 lezec  diskuse  ankety  odkazy  průvodce  fotky  video  *rss*  ochrana osobních údajů       ceník reklamy Energy Cloud   NetPro systems, s.r.o.